Afdrukken

Tarieven

Wij houden ervan om op een eerlijke en heldere manier te communiceren. Zo moet u weten dat het inschakelen van een aankoopmakelaar niet gratis is. Maar een aankoopmakelaar kost geen geld.

Dit klinkt heel tegenstrijdig maar een aankoopmakelaar verdient zichzelf terug en levert u geld op. Wij zullen voor u een scherpe aankoopprijs onderhandelen, wij besparen u tijd en controleren of er geen misstappen worden gemaakt door de verkopende partij en/of door u. Wij komen het graag bij u voorrekenen!

Wij werken op basis van “No Cure No Pay” (*, **), dat wil zeggen: U bent pas courtage verschuldigd als we daadwerkelijk een woning voor u hebben aangekocht. U heeft een woning gekocht zodra u uw handtekening heeft gezet onder een koopovereenkomst. De betaling van de courtage geschiedt via de notaris.

(*) Indien U na ondertekening toch besluit, om welke reden dan ook, de koopovereenkomst te ontbinden, dient u rekening te houden met de kosten van de taxateur, een eventuele bouwkundige keuring en een vergoeding aan aankoopmakelaar Succes.

(**) Indien, buiten uw schuld om, de koopovereenkomst door de verkoper(s) wordt ontbonden, bent u alleen de kosten verschuldigd van de taxateur en de eventuele bouwkundige keuring.

Contactgegevens

Aankoopmakelaar Succes
Kalandermolen 35
3146 SK  Maassluis
tel. 06-57339203
info@aankoopmakelaarsucces.nl
www.aankoopmakelaarsucces.nl