Afdrukken

Even voorstellen

KoenvanSchootenMijn naam is Koen van Schooten. Samen met mijn vrouw, begonnen met deze aankoopservice onder de noemer: Aankoopmakelaar Succes.

Wij zijn er voor u.

Een huis kopen doet u meestal naast uw werk en daarom zijn onze werktijden niet beperkt van 9 tot 5. Een eerste kennismaking doen we gewoon in de avonduren bij u thuis! Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking.

Uw makelaar:
Ik ben geboren en getogen in Schiedam. Het grootste gedeelte van mijn schooltijd heb ik doorgebracht in Vlaardingen. Inmiddels ben ik getrouwd, heb twee kinderen en ben ik woonachtig in Maasluis. Een man van de regio dus! In de loop van de jaren heb ik privé diverse keren een ander huis gekocht en mijn toenmalige woning verkocht. Ik weet dus als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning en bij het regelen van een verhuizing. Een leuke maar vooral drukke tijd! 

Reeds vele jaren ben ik als makelaar werkzaam bij een gerenommeerd NVM makelaarskantoor in Vlaardingen. Ik heb in deze periode heel wat woningen, in verschillende steden, de revue zien passeren. Eengezinswoningen, appartementen, vrijstaande woningen, luxe woningen of op te knappen woningen. Kopen, verkopen en taxeren!
Al deze zaken hebben 1 ding met elkaar gemeen: het zijn mensen die verkopen en het zijn mensen die kopen! En daarom zijn alle deals die ik in het verleden heb gedaan en in de toekomst zal doen uniek. Mensen zijn uniek. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom ik voor dit vak heb gekozen. Werken met mensen, om hun droomwoning te kopen, is elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Graag komen wij in een persoonlijk gesprek onze werkwijze uitleggen en vertellen wij u waarom aankoopmakelaar Succes het verschil kan maken. Het liefst zitten wij in een heel vroeg stadium bij u aan tafel, namelijk wanneer u besluit te gaan verhuizen en u uw huidige woning nog moet verkopen.

Nieuwsgierig naar onze vernieuwende werkwijze? En naar uw voordelen?

Neem dan contact op met aankoopmakelaar Succes.

Contactgegevens

Aankoopmakelaar Succes
Kalandermolen 35
3146 SK  Maassluis
tel. 06-57339203
info@aankoopmakelaarsucces.nl
www.aankoopmakelaarsucces.nl